Afslankmethoden

De Thalasso Slim behandelingen bij Schoonheidssalon Radiante danken hun afslankende werking aan lichaamspakkingen op basis van algen in combinatie met effectieve massages die de afvalstoffen in het lichaam afvoeren en de doorbloeding stimuleren. Het resultaat is direct meetbaar!

De behandelingen zullen u, in combinatie met een gezonde leefstijl, ondersteunen in het afvallen en op gewicht blijven. De algen uit de pakkingen hebben een stimulerende, ontgiftende en verstevigende werking op de huid en het lichaam; het lichaam wordt van binnen uit gereinigd en cellulitis wordt effectief tegengegaan. Na de behandeling voelt de huid weer zacht en soepel aan.

De behandeling wordt aangeraden in kuurverband te doen voor een optimaal resultaat.

De Thalasso Sim behandelingen mogen niet worden uitgevoerd wanneer u bekend bent met hartproblemen, hoge bloeddruk, jodiumallergie, schildklieraandoeningen, koorts en ontstekingen of wanneer u zwanger bent.

Thalasso Sim, boven- of onderlichaam € 55,00

- Afslankende lichaamsbehandeling van 60 minuten
- Reiniging met warme kompressen
- Zeezoutscrub, rug en buik of benen
- Algenpakking, rug en buik of benen
- Stimulerende en afvoerende massage van de rug-, nek- en schouders of van de benen
- Nabehandeling

Thalasso Sim, Full Body € 85,00
- Afslankende lichaamsbehandeling van 90 minuten
- Reiniging met warme kompressen
- Zeezoutscrub, bovenlichaam en benen
- Algenpakking, bovenlichaam en benen
- Stimulerende rug-, nek- en schouder massage waarbij afvalstoffen effectief worden afgevoerd
- Afvoerende massage benen
- Nabehandeling


De behandeling

Tijdens de behandeling wordt eerst de huid gereinigd met warme kompressen. Vervolgens worden dode huidcellen verwijderd met een huisgemaakte scrub van olie en grof zeezout. Hierdoor worden de werkzame stoffen van de algenpakking nog beter opgenomen. Wanneer de pakking is aangebracht, wordt de pakking afgedekt met folie en handdoeken. De pakking moet 20 minuten inwerken voor het beste resultaat, hierna wordt de pakking verwijderd met sponzen en warme doeken. Om de afvalstoffen verder af te voeren in het lichaam, wordt de huid stevig gemasseerd. Het is aan te raden dat u een bikini draagt tijdens de behandeling, om te voorkomen dat de pakking vlekt op de kleding. Na de behandeling is het belangrijk om voldoende water te drinken.


Voedingsadvies op maat
Met mijn diploma en ervaring als diëtist is een op maat gemaakt voedingsadvies mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.