I.v.m. verbouwing is de salon voor onbepaalde tijd gesloten.
Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer de salon weer geopend is? Mailt u dan naar radiante@live.nl of stuur een bericht via het contactformulier.


Over Schoonheidssalon Radiante

Bij Schoonheidssalon Radiante in Lelystad kunt u terecht voor diverse klassieke schoonheidsbehandelingen waarbij uw huid intens wordt verzorgd en gereinigd. De behandelingen worden zorgvuldig afgestemd op uw huidtype wat zorgt voor een optimaal resultaat. De huid is zacht, gehydrateerd en straalt! Naast ontspannende gezichtsbehandelingen worden er ook gespecialiseerde behandelingen aangeboden, bedoeld voor de onrustige, overgevoelige of onzuivere huid. Soms kan bij behandelingen afgestemd op deze specifieke huidtypes worden aangeraden om deze in kuurverband te ondergaan. Dit houdt in dat u meerdere malen terug komt voor dezelfde behandeling. Uiteraard wordt de frequentie en duur van de kuur met u in overleg bepaald bij de eerste behandeling. Het aanbod aan behandelingen en de bijhorende prijzen kunt u hier vinden.

De salon is gevestigd aan de kuststrook van Lelystad, vlakbij Bataviastad. U kunt hier gratis parkeren voor de deur. De salon is elke vrijdag geopend, uitsluitend op afspraak.

Uw schoonheidsspecialist

In de salon wordt u behandeld door mij, Lisanne, allround schoonheidsspecialiste. In 2012 studeerde ik af aan de opleiding Allround Schoonheidsspecialist in Zwolle. Na mijn studie ben ik direct een salon voor mijzelf begonnen en heb ik op verschillende locaties gewerkt. Sinds 2018 ben ik gevestigd aan huis. Hoewel ik na mijn opleiding tot schoonheidsspecialist nog door heb doorgestudeerd voor diëtist, heb ik altijd een kleinschalige salon naast mijn studie en werk gehouden. Het is mijn passie om mensen een goed gevoel over zichzelf te geven, zowel met innerlijke als uiterlijke verzorging. Mijn achtergrond als schoonheidsspecialist en diëtist sluiten hier perfect op aan! Mijn missie is om klassieke schoonheidsbehandelingen voor vrouwen tegen een betaalbare prijs aan te bieden en hen bij te scholen op het gebied van huidverzorging.  Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich helemaal in de watten gelegd voelen. De kleinschaligheid van mijn salon maakt dit mogelijk en maakt het contact en de behandeling persoonlijk.